Nyhetsbrev från styrelsen

Hej,

2017 börjar närma sig sitt slut och så här i juletider vill vi i styrelsen informera er lite om vad som har hänt och beslutats under hösten och vad vi ser i början av nästa år. Vi vill ge en lätt påminnelse om att vi strävar att ha all nödvändig information här på hemsidan. Saknas det information är det välkommet att ge förslag på hur vi kan förbättra det.

•         Vi kan gladeligen meddela att vi har en god ekonomi och med det kommer avgifterna att förbli oförändrade.

•         Gästparkeringen har fått nya skyltar. På grund av en del felparkeringar då vi tror att en del människor kan tolka gästparkering som fri parkering har vi valt att byta ut de gamla skyltarna mot nya med texten ”Förhyrd Parkering”. Det är fortfarande våra gästparkeringar och vi hoppas på att texten ska vara mindre inbjudande till utomstående och felparkeringar.

•         Så här under jultider då vi tänder mycket ljus vill vi påminna om brandsäkerhet. Och det gäller inte bara tända ljus utan också att trapphus och andra gemensamma utrymmen ska vara fria från saker och ting, barnvagnar, dörrmattor och annat ska till exempel inte vara i trapphusen.

•         Eftersom det kan bli mycket skräp och dåligt med hämtningar under julen önskar vi gärna för allas trevnads skull att trycka ihop pappersförpackningar och dylikt så det tar så lite plats som möjligt i kärlen i soprummet. Är kärlen fulla, ställ då soporna inte bredvid kärlet utan åk då gärna till en återvinningscentral istället.

Annars önskar vi i styrelsen en god jul och gott nytt år.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *